İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Ock

Okulumuz öğrencileri , Türkçe öğretmenimiz Zeynep KOÇAK ve Matematik öğretmenimiz Ceylan ÇELİK eşliğinde Etnospor merkezini ziyaret ettiler.

Ara

Öğrencilerimiz Sancaktepe Çocuk Trafik Eğitim Park Alanını ziyaret ettiler.

Ara

8. sınıf öğrencilerimiz , Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Fatih KIZAR eşliğinde Sultanbeyli Arama Kurtarma Merkezini ziyaret ettiler. Bu konuda bir farkındalık oluşturduğu için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir.
Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve devam ettirecek sizlersiniz."
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Haz

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle öğrencilerimize karnelerini dağıttık

Haz

Kaymakamımız Sayın Kemal ŞAHİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar  ÇAĞLAR birlikte okulumuzu ziyaret ettiler. İdareci ve öğretmenlerimizle sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundular.

Sayın Kaymakamımız Kemal ŞAHİN Bey'e ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar ÇAĞLAR Bey'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

İkaz Ve Alarm İşaretleri ile ilgili bilgilendirici afişlerimiz ektedir. Tüm öğrenci ve velilerimize farkındalık olması açısından duyrulur.

May

Okulumuz 5.Sınıf öğrencileri İstanbul Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret ettiler , öğrencilerimize afetlerler ilgili seminer verildi.

May

Ülkemizde mayıs ayının ilk haftası 1-7 Mayıs Bilişim Haftası olarak kutlanmaktadır.Gelişen teknolojiye uyum sağlama,teknolojinin doğru kullanılması gibi konularda öğrencilerin bilinçlenmesi için çeşitli etkinlikler okulumuzda düzenlenmektedir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı tören ve Elanur YILDIZ hocamızın öğrencileriyle birlikte hazırladığı sergiyle birlikte okulumuz bahçesinde kutlandı. Tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun.

Nis

Okulumuz anasınıfı , ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle birlikte Tuzla Marinada bulunan Akvaryum ve Aslanpark'a gezi düzenledik. Geziye katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yoktu ekmeği aşı. Yoktu toprağı taşı Çanakkale'yi taşımıştı sırtında. Mangal yürekli bir on başı.. Çanakkale Zaferimizin 108. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seyit Onbaşı ve Çanakkale Geçilmez Diyen tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle hazırlanan program okulumuzda yapıldı.

Mrt

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizi etkileyen büyük deprem felakati nedeniyle depremzede vatandaşlarımıza yönelik öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından getirilen gıda malzemeleri okulumuz öğretmenleri tarafından tasniflenip kolilenmiş ve deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıkarılmıştır.Emeği geçen bütün herkese Yılbey ailesi olarak teşekkür ederiz. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.