İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Ara

Okulumuz 5.sınıf öğrencileri Sancaktepe trafik eğitim parkında eğitime katılarak, hem eğitici hem eğlenceli bir gün geçirdiler.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Ela YILDIZ öncülüğünde Milli Kültürümüzü Tanıyor ve Tanıtıyor Etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuzda 11 Kasım Cuma günü önce deprem anında Çök-Kapan-Tutun eğitimi izlendi sonrasında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Kas

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 84. yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi; ''Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk milleti; dili, dini, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele, gönül gönüle güçlü biçimde yürüyecektir.''

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile Aziz Şehit ve Gazilerimizin manevi huzurlarında saygıyla eğiliyoruz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ekm

Okulumuzda İstanbul'un Kurtuluşu'nun 99. Yıl dönümü programı okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Fatih KIZAR ve sınıf öğretmeni Hülya Sultan ÖNEN KIZAR ile öğrencileri tarafından hazırlanan programla coşkuyla kutlandı.

Nis

İstanbul'un karşı karşıya kalması muhtemel doğal, teknolojik ve insan kaynaklı afetlere karşı direncini artırmak, bütünleşik afet yönetim esasları doğrultusunda eylemsel risk ve zarar azaltma çalışmalarını tespit etmek, kurumsal ölçekte ve hedef süreler içinde gerçekleştirme amacına matuf planlama çalışmaları yapmak amacıyla valilik tarafından hazırlanan il afet risk azaltma planı yayınlanmıştır.

Nis

"Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında bu yıl merkezi sınava girecek 8'inci sınıf öğrencilerinin velilerine, sınav başvurusu ve onay işlemlerine ilişkin mesaj gönderildi. Mesajda, sınav bilgilerinin "http://e-okul.meb.gov.tr" web sayfası üzerindeki e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'nden kontrol edilebileceği belirtildi."

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın milli marş oluşunun 101. yılını coşkuyla kutladık. Tören açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın  söylenmesiyle başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmanın ardından İstiklal marşının milli marşımız olmasıyla ilgili video izlendi. Sonrasında 6/B sınıfından Cansu adlı öğrencimiz kendi şiirleriyle programımıza eşlik etti. Ardından orotoryo ve okul korosuyla programımız sonlandı.

Törende emeği geçen başta Türkçe öğretmenimiz Zeynep KOÇAK  ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz, milli şairimizi saygı ve rahmetle anıyoruz

Ekm

Okulumuz Aile Birliği'nin 2021 / 2022 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat: 11:00'de okulumuz konferans salonunda toplanacaktır.

Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Kaliteli bir eğitim ortamının oluşturulması siz değerli velilerimizin katkılarıyla mümkün olacaktır.

İlginizi ve katılımınızı önemle rica ederim.

Tem

Okulumuz bahçe iç duvarları boyatıldı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitim süreciyle ilgili planladığı telafi programını, ''TELAFİDE BENDE VARIM'' adıyla kamuoyuna sundu. İsteyen tüm öğrencilerimiz aşağıdaki link aracılığıyla, ihtiyaç duydukları alanlarda telafi eğitimi alabileceklerdir.

Telafi Programları 5 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında planlanmaktadır.

Okulumuzda açılacak eğitim faaliyetleri listesi çok yakında duyurulacaktır.

Mrt

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz belge almaya hak kazandı.

Ara

Değerli Okul Müdüremiz Songül KAMAR Emekli Olmuştur. Kendisine Eğitim Camiasına ve okulumuza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Bundan sonraki hayatında sağlık , huzur ve mutluluklar dileriz.