İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı tören ile okulumuz bahçesinde kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun.

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Korunma Günü kapsamında Rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilere bilgilendirme semineri verildi.

Nis

Her Yıl 1-7 Nisan ulusal kanser haftasında sağlıklı bir toplum için önemi giderek artan kanser hastalığına karşı öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için sınıflarımızda bilgilendirici videolar izlettirildi, etkinlikler yapıldı, öğretmen ve öğrencilerimizle pano çalışması yapıldı.

Nis

Okul Aile Birliği Gelir Gider tablosu ektedir.

Mrt

3-C sınıfı öğrencileri , sınıf öğretmenleri Hülya Sultan ÖNEN KIZAR eşliğinde , Milli Eğitim Bakanlığının önerdiği "Tay 2: Ebabil Takımı" filmine gittiler.

Mrt

Okulumuzda Bilişim öğretmenimiz tarafından 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji pano çalışması yapıldı.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimiz, geleceklerini şekillendirmek adına ilk adımları olan lise tercihleri öncesinde, ilçemizdeki bazı liseleri gezdiler.

Mrt

Mart ayı Öğrenci Meclisi toplantısı, meclis kurulumuzca yapıldı.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda bütün personel ve öğrencilerimizin katılımıyla Personel Tahliye Tatbikatı düzenlenmiş ve başarıyla gerçekleştirilmiştir. Tatbikat ardından okulumuzda Sivil Savunma Günü’nün önemi ile ilgili program düzenlenmiştir.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında atasözleri ve deyimler konulu okul sergisi düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerine Etnospor Federasyonu tarafından Geleneksel Sporlar adı altında "Okçuluk" , " Mas Güreşi" ve "Mangala" oyunları eğitimi verildi.

Ock

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemin sona ermesiyle öğrencilerimize karnelerini dağıttık

Ock

Okulumuz öğrencileri, Büyük Çamlıca Cami, İslami Medeniyetler Müzesi, Hafıza 15 Temmuz Müzesi , Hababam Sınıfı Müzesi ve Nakkaştepe'yi gezdiler.

Ock

Okulumuz öğrencileri , Türkçe öğretmenimiz Zeynep KOÇAK ve Matematik öğretmenimiz Ceylan ÇELİK eşliğinde Etnospor merkezini ziyaret ettiler.